Kostnadsfria webbinarier

Tid

45 min

Målgrupp

Användare av Carefox

Plats

Digitalt

Översikt

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Carefox och som har mycket god kännedom i systemet. Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om Carefox och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Mer information

14/9 kl 11.00-11.45 – Webbinarium om  Qnister om visselblåsarlagen

Vill du veta mer om de krav den nya visselblåsarlagen ställer på ditt företag och hur Qnister Whistle kan stötta dig i regelefterlevnaden? Välkommen på detta kostnadsfria webbinarium som hålls tillsammans med Qnister.

16/9 kl 11.00-11.45 –  Inställningar i Carefox

För att maximera effekten av Carefox är det viktigt att man ställer in rätt inställningar. I denna utbildning kommer ni få avancerad kunskap om alla inställningar för alla delar i systemt. Bland annat kollar vi på inställningar för planeringen, för behörigheter och för tidrapportering/lön.

27/9 kl 11.00-11.45 – Webbinarium om  Qnister om visselblåsarlagen

Vill du veta mer om de krav den nya visselblåsarlagen ställer på ditt företag och hur Qnister Whistle kan stötta dig i regelefterlevnaden? Välkommen på detta kostnadsfria webbinarium som hålls tillsammans med Qnister.

21/10 kl 11.00-11.45 – Kom igång medarbetare

I detta webbinarium går vi igenom hela processen för att hantera medarbetare i systemet. Vi går igenom alla steg för att lägga till en ny medarbetare. Vi ser över hur man fyller i all relevant information om medarbetaren så att man får ut så mycket som möjligt av systemet. Vi kollar även hur man skapar upp arbetspass och rullande scheman för medarbetarna. Till sist kollar vi in i inställningar och går igenom vad som påverkar medarbetares användning av Carefox.

11/11 kl 11.00-11.45 – Planera i Carefox

Vill du få tips om funktioner och arbetssätt i planeringen? Då är detta utbildningen för dig. Vi går igenom planeringsfunktionen så att ni får en grundlig förståelse för vad den innebär. Vi kollar även på funktionaliteten för medarbetare, insatser och fordonsplanering. Vi lär oss också hur man kan använda funktioner som kan göra planeringsarbetet smidigare.

Alla våra webbinarier är kostnadsfria!

Vill du veta mer om företagsanpassade utbildningar?

    Meny