Kostnadsfria webbinarier

Tid

45 min

Målgrupp

Användare av Carefox

Plats

Digitalt

Översikt

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Carefox och som har mycket god kännedom i systemet. Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om Carefox och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Mer information

13 april kl 11.00-11.45 – Tidrapportering (daglig tidrapport, medarbetarvy och stämpelklocka) 

På detta webbinarium går vi igenom Tidrapportens delar. Vad betyder de och hur fungerar de. Vi går igenom hur du  använder tidrapporten i det dagliga arbetet samt hur Stämpelklockan fungerar. 

7 maj kl 11.00-11.45 – Medarbetar och NFC-App 

På detta webbinarium går vi igenom medarbetarappen, vad den innehåller för information, vilka funktioner som finns i den samt hur den används av  medarbetare på bästa sätt. Vi går även igenom NFC-appen.

18 maj kl 11.00-11.45 – Statistik Vårdtagare + Insatser

På detta webbinarium går vi igenom statistiken kopplat till Vårdtagare och Insatser. Du får lära dig hur du får ut, samt vad man kan få ut av de olika statistikdokumenten. 

11 juni kl 11.00-11.45 – Good to know + Finurliga finesser 

På detta webbinarium går vi igenom lite finurliga finesser som finns i Carefox. Lite Good-to-know tips helt enkelt.Vi kollar bland annat på sms-funktionen, avtalsmodulen, påminnelse-funktionen samt översiktskalendern. 

Alla våra webbinarier är kostnadsfria!

Vill du veta mer om företagsanpassade utbildningar?

    Meny