Kostnadsfria webbinarier

Datum

Se tillfällen nedan.

Tid

30 min

Målgrupp

Användare av Carefox

Plats

Digitalt

Översikt

Våra system är till för att underlätta ditt arbete. För oss är det därför viktigt att du som användare känner till alla delar av systemen så att du kan välja vad som stöttar din verksamhet bäst.

Våra kostnadsfria webbinarier hålls av oss som jobbar på Carefox och som har mycket god kännedom i systemet. Våra webbinarier har som mål att lära dig mer om Carefox och vi hoppas även kunna inspirera dig till att börja använda nya delar så att ditt arbete blir ännu mer effektivt och roligt.

Mer information

Webbinarierna hålls av personal från Carefox.

Våra webbinarium är kostnadsfri.

23 maj kl 11.00-11.30 – Inställningar i Carefox

För att maximera effekten av Carefox är det viktigt att man ställer in rätt inställningar.

I denna utbildning kommer ni få avancerad kunskap om alla inställningar för alla delar i systemt. Bland annat kollar vi på inställningar för planeringen, för behörigheter och för tidrapportering/lön.

28 augusti kl 11.00-11.30 – Kom igång med vårdtagare och insatser

På detta webbinarium visar vi hur du skapar upp nya vårdtagare och  lägger till relevant information om vårdtagarna så att du får ut så mycket som möjligt av systemet. Vi går även igenom hur du skapar upp ett ärende kopplat till vårdtagaren, samt hur du skapar upp insatser och ser till att dessa hanteras korrekt i planeringen.

18 september kl 11.00-11.30 – Kom igång med medarbetare

I denna utbildning går vi igenom hela processen för att hantera medarbetare i systemet. Vi går igenom alla steg för att lägga till en ny medarbetare.Vi ser över hur man fyller i all relevant information om medarbetaren så att man får ut så mycket som möjligt av systemet. Vi kollar även hur man skapar upp arbetspass och rullande scheman för medarbetarna.

Till sist kollar vi in i inställningar och går igenom vad som påverkar medarbetares användning av Carefox.

2 oktober kl 11.00-11.30 – Planera i Carefox

Vill du få tips om funktioner och arbetssätt i planeringen?

Då är detta utbildningen för dig. Vi går igenom planeringsfunktionen så att ni får en grundlig förståelse för vad den innebär.

Vi kollar även på funktionaliteten för medarbetare, insatser och fordonsplanering. Vi lär oss också hur man kan använda funktioner som kan göra planeringsarbetet smidigare.

16 oktober kl 11.00-11.30 – Tidsrapportering & Löneintegration

I denna utbildning lär vi oss hur tidrapporteringen fungerar.

Vi kollar ur både medarbetarnas och administratörers perspektiv för att få en stor förståelse för hur det fungerar. Vi ser över mer grundligt hur en administratör hanterar tidrapporter och frånvaro.

Till sist kollar vi även på hur man går från tidrapportering till att ha ett exporterat löneunderlag. För att nå dit kollar vi in vilka inställningar som är nödvändiga.

13 november kl 11.00-11.30 – Inställningar i Carefox

För att maximera effekten av Carefox är det viktigt att man ställer in rätt inställningar.

I denna utbildning kommer ni få avancerad kunskap om alla inställningar för alla delar i systemt. Bland annat kollar vi på inställningar för planeringen, för behörigheter och för tidrapportering/lön.

Alla våra grundutbildningar är kostnadsfria!