Tjänster och samarbetspartners

På Carefox strävar vi efter att erbjuda våra kunder helhetslösningar och vi tror på att bygga starka relationer för att gemensamt forma en framgångsrik framtid.

Genom att dra nytta av mångfalden och expertisen hos våra partners kan vi skräddarsy högkvalitativa lösningar som möter varje kunds unika behov. Våra partnerskap, som spänner över olika branscher, möjliggör innovativt samarbete för att skapa maximalt värde för våra kunder.

Tjänst

Lönetjänst för omsorgen

Mylon är specialister på lön inom vård och omsorg och erbjuder löneservice till alla vård- och omsorgsaktörer i hela Sverige. Mylon har lång erfarenhet av lönearbete och vet hur viktigt det är med en väl fungerande löneadministration. Mylon är en del av Allevi, precis som Carefox.

Samarbetspartner

Qnister Whistle

Tillsammans med Qnister erbjuder vi en attraktiv och kvalitativ lösning för Vissel­blåsning. Qnister är skapat av jurister med fokus på stöd i regel­efter­levnad. Qnister är idag en av landets ledande aktörer inom vissel­blåsning.

Erbjudande

Lyreco

Vi vet att många av våra kunder lägger mycket tid och pengar på inköp av hygienprodukter och kontorsmaterial. Vi vet även att alla behöver se över sina utgifter. Därför är vi glada att kunna erbjuda ett  samarbetsavtal med Lyreco som innebär att du som Carefox-kund får möjlighet att handla till ett pressat pris, ca 20% lägre jämfört med vad du betalar idag.