Möt Carefox nya affärsområdeschef Klas Forsell

Klas tillträde rollen som Carefox nya affärsområdeschef i februari 2021. Den nya rollen innebär ett övergripande ansvar för affärsområdet Hemtjänst och därmed alltså Carefox och all dess verksamhet. Klas tjänst kommer innebära mycket möten med kunder, både nya och befintliga.

Publicerad

Klas Forsell

– Jag älskar ju kundmöten, så det ska bli kul när jag får komma ut till kunderna. Jag ser fram emot att följa med på resan framåt med Allevi och Carefox, säger en entusiastisk Klas.

Klas har en bakgrund som säljare inom maskinuthyrning, tryckeri och IT. I unga år jobbade han extra på ett äldreboende, annars är området hemtjänst nytt för honom. Klas beskriver att önskan om att få arbeta med något där han kan bidra till att människor får det bättre fick honom att söka jobbet på Carefox.

Klas Forsell, affärsområdeschef

“Jag har länge sökt denna typ av jobb och att dessutom få kombinera det med IT och sälj som jag brinner för är fantastiskt”

Klas bor i Habo utanför Jönköping med sin fru och deras tre söner. På fritiden ägnar sig Klas åt alla sina hobbies som bland annat består av matlagning, motorcykel, discgolf, padel, resa och brygga öl. Det senare får Klas att skina upp lite extra, så vill du ha ölbryggar-tips samtidigt som du har några frågor om Carefox är det bara att du hör av dig till Klas.

Klas kommer under våren 2021 kontakta befintliga Carefox-kunder för att presentera sig själv och för att etablera de samarbeten som behövs för att kunder ska veta var de kan höra av sig med frågor och synpunkter kring Carefox.

– Jag vill vara den person kunder känner att de alltid ska kunna kontakta gällande Carefox och dess utveckling. För mig är god kundkontakt extra viktigt då jag tycker det är väldigt kul men också för att vi ska kunna utveckla produkten i rätt riktning för att möta framtida behov, beskriver Klas.

Under Klas första månad på Carefox och Allevi har det hänt mycket. Vi bytte nyligen namn från Kaustik till Allevi och passade även på att att förvärva Journal Digital, ett marknadsledande system för dokumentations- och behandlingsstöd för individ- och familjeomsorgen.

Det är fantastiskt kul att få med Journal Digital på vår resa. Journal Digital kompletterar Allevis produktportfölj på precis rätt sätt. Jag ser fram emot ett gott samarbete både marknadsmässigt och teknikmässigt, avslutar Klas.

Välkommen vill Carefox och Allevi Klas! 

Vill du prata med Klas om Carefox eller om ölbryggning, kontakta honom på:

Telefon: 031-7675210

E-post:

Läs mer